avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... persoana fizica autorizata - cosmetica, Austria
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

persoana fizica autorizata - cosmetica, Austria

As dori sa stiu daca in Austria exista posibilitatea obtinerii unei autorizatii de genul -Persoana fizica autorizata - care sa imi ofere cadru legal pentru practicarea serviciilor cosmetice. Posed diploma de cosmeticiana eliberata de Colegiu National Ana Aslan Timisoara (Ministerul Educatiei si Cercetarii). Daca raspunsul e pozitiv unde ar trebui sa ma adresez pentru obtinerea acesteia.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 15:47, 6 Aprilie 2010
Exista aceasta posibilitate. Trebuie sa va adresati la Camera de Comert din orasul in care doriti sa va autorizati. Pentru mai multe detalii exista si compartimentul economic din cadrul Consulatului Roman de la Viena.
Succes!
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? Univie Univie Buna, Sunt traducator autorizat pentru limba germana. Fiul meu a absolvit liceul in Austria si are pe diploma de bacalureat resp. foaia matricola materille la ... (vezi toată discuția)
Autorizatii mioara24 mioara24 cine imi poate spune de ce autorizatii am nevoie ptr deschiderea unui coafor (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)