avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu de odihna in plus
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu de odihna in plus

In lunile februarie si martie am luat 21 de zile din concediul de odihna. Incepand cu luna aprilie nu mai sunt angajata la firma respectiva. Puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza din punct de vedere contabil cu concediul de odihna luat in plus? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 16:25, 6 Aprilie 2010
La plecarea din unitate vi se recalculeaza indemnizatia de concediu si veti restitui diferenta incasata in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Graviduta mireav mireav buna seara,sunt o graviduta care urmeaza sa intre in prenatal.ultima zi de munca a fost pe 9 martie,anuntand cu minim 2 sapt sa nu mai vin.mi-am luat 11 zile ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Probleme calcul - concediu de odihna cristiannegru cristiannegru - salariat - institutie bugetara, personal contractual - ati precizat ca: \\"In plus, indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat salariul de baza, ... (vezi toată discuția)