avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Agresiune: intalnire pe internet
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Agresiune: intalnire pe internet

Buna voua
As vrea sa va povestesc pe scurt patania mea.
Am cunoscut pe internet un baiat, misterios,fascinant din punct de vedere al caracterului.Adica era omul perfect.Muncea,era serios ,punctual la intalnirile virtuale, rabdator ,sfatuitor si intelegator .Nu l-am putut vedea in web niciodata, nu i-am stiut numele sau varsta.Intr-o zi dupa 1 an de vorbit zi de zi pe net , am decis sa ne vedem.Mi-a recunoscut ca este in cercetare penala pt comiterea unor infractiuni si daca eu nu voi fi cu el, se va sinucide.De mila, de emotia intalnirii , si, probabil pt ca il placeam ( pe cel de pe net) am ales sa fiu cu el.In final ne-am mutat impreuna acasa la mine dar nu ne potriveam deloc.Ii ceream mereu sa plece, sa se duca acasa la el inapoi, insa mereu auzeam: ma omor.Pe 31 martie 2010 in sfarsit a inteles ca nu putem trai asa si a inteles ca e mai bine sa plece.Insa inainte de a pleca m-a batut cu pumnii in cap ,m-a calcat pe cap si fata incaltat cu o pereche de bocanci grei si eu dupa bataie urma sa descui usa de la intrare ca el sa poata iesi si pleca din casa.Speriata si ingrozita de gestul lui , vazand pe masa din sufragerie o scrumiera din sticla groasa am luat-o in mana, crezand ca nu ma va mai lovi din nou ,pt ca asta intentiona, daca ar vedea ceva in mana mea.La usa cand sa iasa, mi-a smuls scrumiera din mana , desi, eu nu facusem celmai mic gest cu aceea scrumiera si mi-a spart-o in cap.Din instinct m-am aparat punandu-mi mainile in cap si m-a taiat f f urat la mana dreapta dupa ce a spart-o in doua a luat cioburile cele mari si le-a zobit si pe acelea in capul meu facandu-mi si in cap 4 taieturi decirca 4 cm.Diagnosticul dat de medici:
Agresiune:plaga contuza fata dorsala mana dreapta cu sectiune tendoane extensoare deget 2 contuzie regiune cervicala fractura parcelara incompleta deschisa dorsal nivel baza mc 2 md fara deplasare sectiune cerc.Acum 3 sapt voi sta ghipsata apoi voi urma recuperari . Sfatul meu este:
Aveti grija cu ce fel de oameni aveti de a face, omul prea calm da de banuit.
Intrebarea mea ar fi:
Sa fac plangere la politie( o declaratie am dat verbal unui ofiter de politie la spital) tinand cont de faptul ca a fugit?
Sa las lucrurile asa?
Si in casa mea exista 2 saci cu haine de ale lui, ce pot face cu ele?
Sa le mai tin un timp ca poate vine dupa ele?
Mi-a spus speriat si pus pe fuga ca se sinucide desi nu a facut-o a stat in zona in care locuiesc pe strazi.
Multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 18:46, 7 Aprilie 2010
Cum sa lasi lucrurile asa?
Plangere penala scrisa, pe care o depui la Parchetul de pe langa Judecatoria din orasul tau, ceri sa il cerceteze pe ..."iubaretul virtual" pentru savarsirea infractiunii prev.si ped. de art.180 c.pen. ("lovirea sau alte violente)...functie de perioada de ingrijiri medicale, daca se schimba situatia, organul de cercetare penala, va incadra corect fapta.

In privinta sacilor cu haine: da-le dracului la gunoi..ce sa astepti sa vina, dupa ce ti-a facut !
poate infractiunile pt care e cercetat, sunt tot de felul asta. mergeti musai la politie, sper sa aveti si datele lui
Ai riscat enorm. desi stiai ca era cercetat... fa plangere, sa predai hainele lui cu proces verbal la politie, sa nu vina el dupa ele, ca va urma repriza a doua- sau mult mai rau... Apoi nu sti de ce este in stare....
O poveste tragica si infricosatoare totodata.
Nu'l ierta pe nemernic !!!!
De iertat in sufletul meu l-am iertat ca nu pot tine ura, dar de impacat nici nu se pune problema .Va multumesc ca imi sunteti alaturi cu sfaturile si parerile voastre .Multumesc pt raspunsuri si de zapacita am uitat sa zic:
Hristos a inviat!

Alte discuții în legătură

Santaj sentimental? ioniboni ioniboni daca am o relatie dar care din punctul meu de vedere s-a sfarsit insa la fiecare cearta imi spune \'\'ma omor\'\' daca voi avea vreodata curajul sa ma despart ... (vezi toată discuția)
Accident melycanu melycanu In data de 8.05.2015,biciclist fiind am fost acrosat de o masina care trebuia sa-mi acorde prioritate( eu fiind pe drum cu proritate ,masina avind stop ).In ... (vezi toată discuția)
Amenintari ionicaclaudia ionicaclaudia Buna seara, sunt amenintat de cateva zile de cateva persoane care fac parte dintr-o familie, ca ma vor omori si ca ma pandesc prin locurile unde frecventez. ... (vezi toată discuția)