avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

In data de 8.05.2015,biciclist fiind am fost acrosat de o masina care trebuia sa-mi acorde prioritate( eu fiind pe drum cu proritate ,masina avind stop ).In urma acestui accident am "capatat " o fractura cap de peroneu.Martori ,n-am,nu am de la ea decit un nr de tel la care imi raspunde cind si cind.A,fiind intr-o intersectie accidentul a fost filmat(sper)de o camera a primariei sau a politiei(sper)
Am fost in seara aia la spital unde am declarat ca ,am evitat un copil si m-am dezechilibrat,am facut Rx,m-a consultat Dr ortoped ,verdict :fractura cap de peroneu...(21 de zile imobilizare cu aparat ghipsat+ tratament).Eu nu am avut pretentii materiale decit strict,medical,+hainele de pe mne (panatalonii care au fost taiati la spital pt a-mi pune ghipsul)Intrebarea mea este : Mai ii pot face reclamatie ,la politie,sau ce-i pot face ?
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 19:55, 13 Mai 2015
Puteti sa ii faceti plangere la politie. Insa este ciudat ca ati declarant altceva la spital. Nu va oblige nimeni sa ii faceti plangere daca spuneati adevarul la spital. Ar putea ridica semen de intrebare acea declaratie.
...m-am gindit ca ramine fara permis,dosar penal samd...(la fapta care a facut-o nu am crezut ca nu-mi va mai raspunde la tel )...Multumesc pt raspuns
Conform legislatiei in termen de 60 de zile va puteti schimba declaratia.Este recomandat sa declarati ca aveti pretentiii civile si sa declarati realitatea , precum ca ati fost acrosat nu ca v-ati dezechilibrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit un biciclist dhorra27 dhorra27 Buna! Ieri conduceam regulamentar mașina, pe acostament un biciclist a facut stanga prin fata mea fara sa se asigure sau sa semnalizeze, si ca sa il Evit am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost implicata într un accident cu un biciclist ... Eu. K Eu. K Bună ziua! Am fost implicata într un accident cu un biciclist pe care l am acroșat intr o depasire (el trăsese pe dreapta drumului avad un autoturism ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala ionela95 ionela95 In urma cu cateva zile am suferit un accident rutier pe trecerea de pietoni, nesemaforizata, dimineata, la prima ora,cand inca era intuneric. Pe banda I erau ... (vezi toată discuția)