In data de 8.05.2015,biciclist fiind am fost acrosat de o masina care trebuia sa-mi acorde prioritate( eu fiind pe drum cu proritate ,masina avind stop ).In urma acestui accident am "capatat " o fractura cap de peroneu.Martori ,n-am,nu am de la ea decit un nr de tel la care imi raspunde cind si cind.A,fiind intr-o intersectie accidentul a fost filmat(sper)de o camera a primariei sau a politiei(sper)
Am fost in seara aia la spital unde am declarat ca ,am evitat un copil si m-am dezechilibrat,am facut Rx,m-a consultat Dr ortoped ,verdict :fractura cap de peroneu...(21 de zile imobilizare cu aparat ghipsat+ tratament).Eu nu am avut pretentii materiale decit strict,medical,+hainele de pe mne (panatalonii care au fost taiati la spital pt a-mi pune ghipsul)Intrebarea mea este : Mai ii pot face reclamatie ,la politie,sau ce-i pot face ?
Puteti sa ii faceti plangere la politie. Insa este ciudat ca ati declarant altceva la spital. Nu va oblige nimeni sa ii faceti plangere daca spuneati adevarul la spital. Ar putea ridica semen de intrebare acea declaratie.
Conform legislatiei in termen de 60 de zile va puteti schimba declaratia.Este recomandat sa declarati ca aveti pretentiii civile si sa declarati realitatea , precum ca ati fost acrosat nu ca v-ati dezechilibrat.