avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu vatamare corporala

In urma cu cateva zile am suferit un accident rutier pe trecerea de pietoni, nesemaforizata, dimineata, la prima ora,cand inca era intuneric. Pe banda I erau stationate la semaforul aflat dincolo de trecerea de pietoni autoturisme. M-am angajat in traversare si n-am observat masina care se deplasa pe banda a II-a, pentru ca eram atenta la sensul opus, de unde venea o masina cu viteza mare. Am fost acrosata si in urma impactului am suferit o fractura de platou tibial stg. si col peroneu stg. La spital m-a transportat soferul care a suportat tot tratamentul medicamentos si ingrijirile paleative (injectiile care trebuie sa mi se administreze timp de 35 zile, cat dureaza imobilizarea ). Am refuzat spitalizarea si interventia chirurgicala. Eu as vrea sa ne intelegem amiabil si i-am cerut 10000 Ron, ca sa nu depun plangere si sa declar ca n-am fost pe trecerea de pietoni, ( apropo, se poate inainta dosarul fara declaratia mea ?) dar el nu-mi ofera decat 1000 Euro cu act notarial. Sa accept ? In instanta as putea obtine mai mult, tinand cont ca pana acum eu n-am cheltuit nimic ? Daca fac act notarial si fractura nu merge bine, mai pot merge apoi in instanta ?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:24, 13 Decembrie 2009
depinde si de starea materiala a celui care v-a accidentat. poate deja 1.000eur i sunt prea mult pentru el.si atunci degeaba cereti 10.000lei ca oricum nu va avea de unde sa vi-i dea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima stafie sorinel gigel stafie sorinel gigel buna ziua, in data de 01.03.2010, am produs un accident rutier in urma caruia a rezultat o victima ce a suferit o fractura de tibie in treimea ... (vezi toată discuția)
Accident traversare neregulamentara ciprita ciprita pe 11 mai 2010 am accidentat cu masina un pieton care traversa neregulamentar in localitatea Beharca Jud Dolj. Era ora 21.15, aproape intuneric, cerul foarte ... (vezi toată discuția)
Am lovit un biciclist pe trecerea de pieton, sunt vinovat? marius.geleanu marius.geleanu In urma cu 2 luni, la o trecere de pieton nesemaforizata un biciclist (pe bicicleta) mi a iesit in fata, fiind pe prima banda, am mers cu viteza redusa, ... (vezi toată discuția)