avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si custodia copilului

Salut
ma intereseaza un singur lucru mai concret .nevasta ma inseala si vreau sa ne despartim si aici apar problemele avem un copil de 2 ani si 7 lunii nu avem acte inpreuna copilul imi poarta numele si e nascut in spania .. ea locuieste in apartamentul meu din oras .. problema e ca ea nu are casa sau domiciliu stabil e ceva mai complicat care sunt sansele sai iau copilul .. mai am strans si probe ca ma inseala si chiar am mesegerul salvat cand imi recunoaste .. si multe altele ..
cum sa actionez pt ca de moment sunt in spania ???
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:49, 6 Aprilie 2010
Instanta de judecata,in functie de conditiile de crestere si educare (inclusiv situatie materiala,locuinta) ale fiecaruia dintre parinti,de probatoriul administrat (acte,martori,ancheta sociala efectuata in cauza) si tinand seama de interesul superior al copilulu,va hotari caruia dintre parinti ii va fi incredintat.
cum sa actionez pt ca de moment sunt in spania ???

Puteti fi reprezentat de un avocat dat fiind faptul ca momentan nu sunteti in tara.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile parintesti razvi5 razvi5 Buna ziua! in ce conditii un copil de 2ani este incredintat tatalui? daca mama nu are alte bunuri decat locuinta parintilor (undeva la tara) si un salariu mic, ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului abcdefg abcdefg suntem o pereche necasatorita si avem impreuna un copil de 4 ani.in cazul despartirii noastre care sunt drepturile fiecaruia asupra copilului si cui ii va fi ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie druga andrei druga andrei [/buna , in urma cu un an am cunoscut o fata in timp ce ma aflam in concediu in tara . in urma relatiei de 2 saptamini dintre noi a rezultat un copil , acum in ... (vezi toată discuția)