avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salar conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salar conventie civila

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog, retributia unei persoane angajata pe baza uneiu conventii civile este ok daca o inregisrez 621 = 461?
Nu primesc factura de la respectiva persoana ca sa fac 621 = 401 si nici 471 nu merge - cum scrie la functiunea lui 621 ...
De la personal o primesc inreg la fondul de salarii 641 = 421.

Multumesc,
Mari.a
Cel mai recent răspuns: mari.a , utilizator 23:03, 8 Aprilie 2010
Buna,

am avut in 2007 conventii si am inregistrat:

621=401 analitic/persoana

impozit final de 16%:401/analitic=446/analitic

:)
Pun in 401 ca orice alt furnizor, chiar daca nu am factura, doar pe baza contractului?
conventiile erau cu persoane fizice///si am inregistrat fara factura in 401/analitic,deci nu unde aveam furnizorii cu factura
am inregistrat prin nota contabila....
am cerut parerea expertului contabil cu care lucra firma atunci....:)

Ok, multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 58/28.06.2010-tichete de masa irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Are cineva idee cum se procedeaza? Iteleg ca se considera venit de natura salariala?Se tece pe stat suma? Mersi! (vezi toată discuția)
Probleme cu contul 446 florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu cum anume se inreg. taxele vamale? Eu am gasit formulele 371=446 si apoi plata : 446=5121, dar mie programul imi ia automat ... (vezi toată discuția)
Facturi nesosite ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, Am o intrebare, referitor la facturi nesosite (contul contabil): Eu vand unui client un serviciu, la pretul de 150 lei + TVA, pe care il ... (vezi toată discuția)