avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... pot fi avocat colaborator si titular de cabinet ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

pot fi avocat colaborator si titular de cabinet inividual de avocat in acelasi timp?

am o nelamurire! in luna noiembrie voi sustine examenul de definitivat si as vrea sa stiu daca imi pot exercita profesia si ca avocat titular de cabinet si pot colabora si cu alte cabinete inividuale sau asociate!
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:49, 12 Aprilie 2010
Nu puteti colabora.
Puteti sa va asociati sau grupati cu alte cabinete individuale (sau grupate, asociate, societati) sau sa infiintati societati profesionale.
MULTUMESC PENTRU RASPUNS!!!
Puteti semna contracte de asistenta juridica intre cabinet si formele de exercitare cu care vreti sa colaborati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din spania arara arara va rog sa-mi spuneti daca un avocat cu experienta din Spania poate sa profeseze in Romania. in ce conditii? (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet juridic sub administrarea unui ong ContSters190673 ContSters190673 buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. in cadrul unui ONG se poate infiinta un cabinet juridic? daca da care este baza legala a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca pfi raduiulian raduiulian Buna ziua, Sunt medic veterinar si cercetator. As dori sa devin independent pentru a presta servicii de consultanta si profesionale. Pot sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)