avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire drept de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire drept de vizita minor

Incep procesul de divort pe 22 aprilie. Eu am inceput actiunea impotriva sotului din culpa acestuia. El in 2 ani de casnicie cam un an adunat nu a avut de munca si nici nu dadea semne ca ar fi vrut cu adevarat sa munceasca deoarece isi cauta doar ce stie sa faca adica barmanie ... altceva nu stie, si nu vroia sa fie barman de restaurant doar de club ... locuim la parintii mei care ne-au intretinut si nu am primit nici un ajutor din partea parintilor. nu ca as avea nevoie dar macar pt el sa-i fi dat sa se poata intretine macar el. Cand si a gasit servici cheltuia majoritatea banilor in interesul lui. Comportamentul fata de mine era unul ignorant, nu ma ajuta la nimic .. ca si cum ar veni la hotel ... parintii mei s au purtat frumos cu el, nu l-au trimis la munca cand a ramas fara servici...ba au incercat sa-l ajute cu loc de munca si nu a vrut ....caci nu i-a placut ce au gasit ei .... este violent... nu m-a batut dar m-a bruscat de cateva ori..si m-a amenintat verbal... injura... cu copilul este dragastos dar atat... parca e de fatada comportamentul lui fata de copil... nu petrece mult timp cu el ... copilul parca nici nu-l stie ca tata... pentru ca nu prea sta cu el ... plange in compania lui si devine agitat. copilul are 1 an si 3 luni. Acu, este plecat de acasa, la parintii lui. Vine sa vada copilul cam o data la doua zile si sta maxim 30 min ... rar se intampla sa stea cate o ora. VREAU sa stiu cum se stabileste dreptul la vizita. Eu as vrea sa-l viziteze cat mai rar. Si nu as vrea sa-l ia de langa mine sa se duca cine stie pe unde cu el. Acum i-am mai permis sa-l ia pana la parintii lui .. dar cand il aduce copilul nu se simte bine si vine plangand si agitat. Nu cred ca este bine pt copil sa plece de langa mine in casa straina ..caci el nu prea isi cunoaste ceilalti bunici pt ca ei nu au binevoit sa vina sa-l vada decat f rar ..max 10 ori in 2 ani de zile... au venit aici sa-l vada desi au fost mereu bineveniti. Cum se stabileste dreptul in functie de varsta copilului .... Ajutati-ma va rog ... imi iubesc prea mult copilul si vad ca nu ii este bine langa el. Am si martori ca copilul nu se simte bine si nu-l agreeaza desi ii este tata. Foarte greu se acomodeaza cu el dupa ce-l pacaleste cu diverse jucarii sau il gadila dar apoi iar plange si tot asa ...
Cel mai recent răspuns: Agnes22 , utilizator 21:18, 7 Aprilie 2010
in urma unei anchete efectuate de autoritatea tutelara, protectia copilului, instanta de judecata va stabili programul de vizita a celuilalt parinte.
daca dansul cere drept de vizita cu un program ce nu va convine, cereti in instanta ca minorul sa fie vizitat numai la domiciliul dvs, intrucat copilul e prea mic si are nevoie de prezenta mamei si ce mai puteti spune in a sustine conditiile de vizita ale dvs
daca nu cere, ramane la aprecierea dvs cad se fac vizite si cat timp
Va multumes pt raspuns. Voi reveni dupa prima infatisare daca mai am nelamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate exclusiva/culpa exclusiva vs culpa comuna zolaaa zolaaa Dupa 4 luni de casatorie, in care sotul meu a fost agresiv fizic si verbal ne-am despartit, eu fiind insarcinata si el avand nenumarate relatii extraconjugale. ... (vezi toată discuția)
Lipsa program de vizita blueelf08 blueelf08 In situatia in care procesul privind exercitarea autoritatii parintesti nu a inceput inca, iar tatal nu a cerut clar un program de vizita in instanta, eu sunt ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti Alin_dany80 Alin_dany80 Buna ziua sant in divorț cu sotia nu imi permite sa imi vad copilul am dat-o in judecata cu ordonanța prezidențială și am avut câștig de cauză ... (vezi toată discuția)