avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... aplicarea codului rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

aplicarea codului rutier

buna seara numele meu este florin am o problema cu permisu mia fost suspendat pt 2 luni cica pt un accident bine toate bune si frumoase permisu se retine in 4 02 2010 dovada inlocuitoare se da in 18 02 2010 cu drept de circulatie din 4 pana in 18 defapt a fost corectata ca sa eliberat in 4 fara mine acolo si in 18 au venit analizele de la sange dela mine si celalat sofer si at se corecteaza data se face 18 din 4 cu drept de circulatie 15 zile dar ramane perioada 4 18 cu drept de circulatie conform dovezi ma duc sa dau testul de verificare iau 15 fac cerere sami reduca suspendarea la 30 de zile si ma poarta pe la ghise vreo 2 saptamani ca nu stiu ca nu au raspuns inca la cerere si aflu ca se ia perioada din 06 03 2010 at va incepe perioada mea pana prin 5 05 si imi spune nesimtitu ala de la ghiseu k el reolva oricum probleme personale la telefon pe acolo si lam deranjat ca lam intrebat despre cerere e care am depuso eu mai aveam o contestatie la o suspendare la care instanta a anulat pv si mia admis plangerea decizia fiind definitiva si irevocabila si cand ma duc la ghiseu imi spune sai duc decizia ca eu oricum mam obligat printru act semnat cand mia restituit permisu pe baza certificatului de grefa ca trebuie sa ii duc decizia sau permisu
eu am citi legislatia nici vorba oug 195/2002 regulamentul de aplicare nici vorba de asa ceva si zice ca imi vor adauga inca 30 zile la suspendare ca nu leam dus decizia in 15 zile de la ramanerea definitia oare eram obligat sa leo duc sau nu?si cu perioada asta de suspendare eu oricum miam depasito deja permisu luat din 4 dovada eliberata in 18 eu nam mai putut conduce de at au trecut deja toate lunile de suspendare sau nus tiu ce sa zic si de ce nu miau acceptat cererea cica am mai avut o suspendare aia cu contestatia si nu ma incadrez in conditiile pt reducerea suspendari cum DUMNEZEU se aplica legea asta oare ?ce pot face eu acum ?miau fost incalcate drepturile ?si acum mai trebuie sa stau inca o luna dupa permis ca lor lea trebuit o luna sa finalizeze un dosar este normal sa se intample sau sa se calculeze asa perioada de suspendare?si ce ma nedumereste este k alti omoara oameni si scapa fara nik conduc mai departe nau treaba pt k au pile prin politie si se descurca si eu legal nu pot face nik ca ma lovesc de incompetenta angajatilor statului habar nau
CE as putea face poate ma trezesc dupa alea 3 luni din 2 de suspendare ca mai au ei ceva de spus aberati va rog niste sfaturi
va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Permis retinut pt alcool cocosh cocosh salut.am si eu o problema.pe data de 12.03.09 am fost oprit de politie,miau pus fiola si a iesit 0,45 in aer...iara la sange 0,95 si 0,80.Din c mam interesat ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dovezii de circulatie noemi80 noemi80 In 18 Iunie am accidentat un biciglist,mai bine zis nu iam acordat prioritate si lam acrosat Nu a patit nimic grav,lam dus la spital ,mai apoi neam impacat pe ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi iau permisul inapoi floryn24 floryn24 ma numesc Florin si am o problema in data de 26.10.2010 am cumparat o masina golf 3 inmatriculata cu taxa falsa eu am urmat toate procedurile pt a inmatricula ... (vezi toată discuția)