avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pt alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pt alcool

salut.am si eu o problema.pe data de 12.03.09 am fost oprit de politie,miau pus fiola si a iesit 0,45 in aer...iara la sange 0,95 si 0,80.Din c mam interesat si eu am inteles k as avea sanse cu o recalculare a alcoolemiei dar am facut trei luni si nik,nici un semn.si culmea k atunci knd miau luat permisul nu miau dat decat o dovada fara drept de circulatie atat nici proces verbal nik....nush c sa fac.am fost la sediu politiei unde am fost prins si imi tot zic sa astept sa astept k primesc prin posta nush c ;))....ore cat trebuie sa ast???va rog frumos lamuritima si pe mine...
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 12:01, 14 Iunie 2009
pana ajunge dosarul in instanta de judecata mai dureaza 4-5 luni.
O sa va condamne cu suspendare.
Succes
Nu vi s-a intocmit proces verbal de contraventie intrucat fapta dvs este cercetata ca infractiune si vi s-a intocmit dosar penal. Ati solicitat totusi recalcularea ca nu am inteles exact ?

Av. Adrian Posdarie
buna ziua ,
in urma probelor de singe s/a dovedit faptul ca nu este conraventie este infractiune astfel politia a sesizat parchetul pentru infractiunea de conducere in stare e ebrietate si veti fi solcitat de un procuror pentru declaratie unde puteti cere in aparare orice proba inclusiv recalcularea ,dar ....in final veti fi trimis in instanta si solutia ceva luni cu suspendare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 2 lea dosar..... ContSters85287 ContSters85287 buna ziua....in urma cu 2 luni mi sa intocmit un dosar penal pentru alcoolemie,.in acea data nu mi sa intocmit nici un proces verbal si nu miau fost inmat nici ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie 0,45 in aerul expirat Dragos20 Dragos20 as vrea sa ma lamuriti cu o problema va rog.am fost prins acum 1 luna de Politia Rutiera si mi-a iesit 0,45 in aerul expirat , iar la snage 0,70.Mi s-a retinut ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)