avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... al 2 lea dosar.....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

al 2 lea dosar.....

buna ziua....in urma cu 2 luni mi sa intocmit un dosar penal pentru alcoolemie,.in acea data nu mi sa intocmit nici un proces verbal si nu miau fost inmat nici un document care sa mi interzica sa conduc.permisul de conducere nu il aveam la mine...deci mia fost suspendat doar in calculator.in urma cu 4 zile am fost oprit de politie,am inmanat agentului buletin,permis ,talon,...dar in urma verificarilor mi sa mai intocmit un dosar penal pentru conducere cu permis suspendat.
va rog ajutatima cu un sfat.....pentru primul dosar am cerut recalculare ca eram l alimita adica am avut 0,95 la rima proba in sange si 0,80 la a2....dar ce reolvare am pentru al 2 lea dosar?idaca sunt chemat la politie pana la solutionarea primului..intru la concurs de fapte?cum ar trebui sa actionez?...multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra..
ok, v-a fost suspendat doar in calculator, insa ar fi trebuit sa stiti ca pe baza suspendarii in calculator nu ar mai fi trebuit sa conduceti. Astfel, exista un concurs de infractiuni si consider ca cele 2 cauze se vor conexa . Este p osibil ca pt prima infractiune , datorita faptului ca la recalculare v-ati incadrat in limita , neintrand in sfera penalului , sa scapati mai ieftin , iar pt a doua fapta veti primi probabil o amenda si inca o suspendare .
eu stiam ca nu am voie sa conduc dar....treaba cu ar fi trbuit sa stiu......ar fi trebuit si ea la randul ei comunicat ade catre politie in scris nu?>nu am cum contesta acest al 2 lea dosar pe acest motiv???
Pai daca era dosar penal, unde era sa apara procesul verbal?
pai...in 2 luni nu ar fi trbut sa primesc o instiintare ca nu mai am dreptul de a circula?
Ar fi trebuit sa stiti inca din momentul in care ati fost prima oara oprit ca nu mai aveti drept de a circula. Si nu cred ca veti avea sussces in cazul unei contestatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pt alcool cocosh cocosh salut.am si eu o problema.pe data de 12.03.09 am fost oprit de politie,miau pus fiola si a iesit 0,45 in aer...iara la sange 0,95 si 0,80.Din c mam interesat ... (vezi toată discuția)
Punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicol neinmatriculat sau neinregistrat sandyk sandyk buna ! am si eu o problema am circulat cu masina cu numere rosii expirate am fost oprit de un echipaj de politie si mia fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)