avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare caut avocati definitivi
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

caut avocati definitivi

buna ziua! avocata definitiva din 2006(licentiata in drept din 2004,cu masterat in dreptul afacerilor din2005 si absolventa I.N.P.P.A din 2006, specializata in drept penal caut avocat definitiv specializat in drept civil si avocat definitiv specializat in drept comercial in vederea formarii unei societati de avocatura. astept raspunsurile voastre la avokitten@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:28, 20 Februarie 2007
Va pot recomanda un Consilier juridic definitiv, B-) adica eu;)
in ce oras_'
numai in bucuresti;)
numai in bucuresti;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce master sa aleg? jason jason Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :) In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura horeabortan horeabortan Stimati colegi, Va supun atentiei o speta si va rog sa imi mentionati opinia voastra. Sunt absolvent al Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu, ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)