avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Conditii obtinere rezidenta Italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Conditii obtinere rezidenta Italia

Buna ziua!
In ce conditii pot obtine statutul de rezident strain in Italia?
Ma intereseaza daca o firma italiana poate angaja un cetatean roman care nu locuieste momentan in Italia, mai exact daca statutul de rezident conditioneaza angajarea.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
ancastefan07, utilizator
Cel mai recent răspuns: 88ana , utilizator 00:36, 19 Aprilie 2010
Despre modul de obtinere al rezidentei in Italia puteti citi mai multe aici :
[ link extern ]
sau
[ link extern ]
rezidenta o primesti dupa ce ai un contract de munca legal si o casa(cu chirie).mergi la politie cu contractul, fluturasu de salariu, dupa care ei fac verificari atat la servici cat si acasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta italia kevin07 kevin07 buna, sunt nou pe aici si as dori sa stiu,, am rezidenta in sp,, pot sa imi fac si in italia ,sau nu le zic ca am ? cum se procedeaza ,mersi mult (vezi toată discuția)
Pasaport italian marian_cmd marian_cmd Buna ziua! Am muncit in italia pana anul trecut, am fost rezident in italia operioada aproximativ 5 ani (mai exact fara o saptamana).(mentionez ca am fost in ... (vezi toată discuția)
Rezident in italia roxyand roxyand locuiesc initalia de ceva timp dar revin foarte des si in romania problema mea este ca mi se tot cere acest act de rezidenta in italia ni pot sa-miiau nici ... (vezi toată discuția)