avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie ingrijire copil

buna ziua,ma intereseaza daca contractul individual de munca imi este suspendat la cerere inainte de cele 42 de zile de postnatal mai pot beneficia de indemnizatia ingrijire copil pana la 2 ani,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 8 Aprilie 2010
CIM se suspenda la cererea dv. de a intra CIC dupa efectuarea celor 42 de zile de concediu obligatoriu de lauzie.
da stiu dar patroana mi-a suspendat contractul cu cerere ne scrisa de mine dar cu legea 51 lit a,inainte cu 1 luna de a intra in cele 42 zile,mai beneficiez de indemnizatie,mai are rost sa trimit actele?
1. Suspendarea CIM cu art.51, lit.a) din Codul muncii (pentru CCC pana la 2 ani) se face la cererea salariatului deci nu putea sa fie initiativa angajatorului.
2. O astfel de initiativa este ilegala.
3. Luati legatura cu ITM pentru a constata incalcarea prevederilor Codului muncii.
multumesc am luat legatura si mi-a venit raspuns ca in urma cererii mele sa suspendat contractul iar eu mentionez nu am scris si nu am semnat o astfel de cerere
Daca cererea nu este semnata de dv. inseamna ca este vorba de un fals. Faceti plangere la politie

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil!!! corina.trandafir corina.trandafir ....Am o angajata care a nascut in septembrie anul trecut...nu a cerut concediu ptr cresterea copilului. Acum insa vrea sa intre in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Acte pentru indemnizatia pentru cresterea copilului alinadaca alinadaca Buna ziua, As dori sa stiu daca patroana, unde sunt inca angajata (am nascut de curand si sunt in cele 142 zile, postnatal) are voie sa-mi refuze semnarea ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil suciugeorgeta suciugeorgeta va rog sa imi spuneti,daca se poate,ce pasi trebuie sa urmez in cazul unei salariate care a nascut pe 04.04.2014 si este angajata din 22.03.2014......iar in ... (vezi toată discuția)