avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale verificare schimbare administrator la un SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

verificare schimbare administrator la un SRL

Buna ziua,
Am un client nou care doreste o cantitate foarte mare de produse. Pe site-ul onrc am vazut ca aceasta firma apare cu modificari inregistrate in luna martie. Am vb telefonic cu cei de la onrc si mi-au spus ca nu pot sa-mi dea informatii despre aceasta modificare care a fost facuta chiar daca fac cerere scrisa(contra cost); imi pot da numai situatia firmei la zi. Am mai patit asa cu o firma in urma cu 2 ani (firma curata a fost cumparata si pus administrator un boschetar) cand am acceptat fila cec si acum o tin pe post de tablou #-o #-o
Exista o metoda de a afla daca s-au schimbat administratorii/asociatii firmei?
Ca si masura de siguranta as putea sa le cer CEC avalizat de banca sau avalizarea de catre banca se face numai pentru BO?
Multumesc anticipatpt orice sfat.
Cel mai recent răspuns: aariam_a , utilizator 16:48, 8 Aprilie 2010
eu v-as sfatui,in cazul in care este vorba de o suma mare,sa cereti o scrisoare de garantie bancara.
in acest caz sunteti sigur ca va luati banii.
bancile se cam feresc sa avalizeze cec-uri sau bilete.
Pe langa scrisoarea de garantie bancara puteti sa cereti un certificat constatator eliberat de ONRC.
De asemenea puteti sa cereti dumneavostra un istoric al firmei respective tot de la ONRC, aici puteti vedea toate modificarile (de actionari, administratori, capital social) de la infiintare pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare ana74 ana74 Am si eu nevoie de cateva sfaturi. Firma mea a vandut in luna septembrie produse pentru care am primit 2 file CEC, dar au fost refuzate la plata. CEC-urile ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti este legal???????? OANA GORAN OANA GORAN Am urmatoarea situatie: Clientul vrea sa-mi dea un CEC in alb(stampilat,semnat...)garantie,iar ptr. marfa care o distribui se acopera cu BO. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
B.o. garantie anca.m anca.m Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)