avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am si eu o intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am si eu o intrebare

spuneti-mi detin un brevet de turism pe care doresc sa-l inchiriez in loc y. dar eu lucrez in alt domeniu si in loc x. Respectiva firma care doreste brevetul trebuie sa-mi faca contract de munca. Intrucat eu sunt angajata cu contract de munca as putea avea inca un contract de munca sa spunem pe 2 ore pe zi tinand cont ca loc respectiva este destul de indepartata. Si cum inregistrez contractul ala la itm -ul din loc respectiva.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 17:19, 8 Aprilie 2010
Puteti avea doua sau mai multe contracte de munca, desigur in limita biologica a timpului de munca insa puteti avea alatruri de contractul de munca cu timp integral. de opt ore zilnic si un contract in timp partioal cu o durata mai mica, de 2 ore asa cum ati aratat, situatie permisa de art. 35 din codul muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet de turism criss1122 criss1122 Care sunt procedurile de a inchiria un brevet de turism si la ce riscuri sunt expusa? (vezi toată discuția)
Folosire brevet turism Luu Luu Ma intereseaza daca imi pot folosi brevetul de turism in doua locatii diferite. (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)