avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubirea societatilor de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubirea societatilor de asigurare

Buna Ziua, am si eu o problema am avut un contract de asigurare pe numele tatalui meu care la semna in octombrie2007 si el in ianuarie 2008 a decedat, in cosecinte trebuia sa primesc acea suma asigurata. Poate ma poate ajuta cineva si pe mine am vazut ca in fisa medicala data de la medicul din mana caruia a decedat ii scria infact miocardic vechi iar decesul a fost din cauza unui atac cerebral care la facut inainte cu 10 zile de deces. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:28, 8 Aprilie 2010
Nu ne explicati ce tip de polita avea tatal dv. pt. a va putea da un sfat mai bun. Probabil o polita DTL, DCR, AVC, VBRD, ETC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarile de viata little_angel1151 little_angel1151 A-si dori sa stiudaca mai pot sa obtin suma asigurata in caz de deces a tatalui meu care a decedat in ian 2008 si a avut o polita incheiata UN-LINK incheiat ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare de viata banca Josephine_Morrani Josephine_Morrani Buna ziua, Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Domul \"N\" are un credit de nevoi personale la banca R.Polita de asigurare inclusa in contract ... (vezi toată discuția)
Card flanco cetelem lorus2103 lorus2103 Buna dimineata, va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete: mama mea a decedat in luna decembrie 2016, mai precis in data de 25. Era detinatoare de ... (vezi toată discuția)