avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Card Flanco Cetelem
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Card Flanco Cetelem

Buna dimineata,
va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete: mama mea a decedat in luna decembrie 2016, mai precis in data de 25. Era detinatoare de card flanco cetelem si mai avea de achitat din credit aprox. 5000 lei, nici nu stiu exact pentru ca am cautat in toate actele dar nu am gasit niciun contract. In data de 5 ianuarie 2017 m-am prezentat la un punct de lucru, dupa ce anterior am sunat la centrala lor iar un consilier mi-a spus sa merg acolo cu acte doveditoare. Am prezentat copie dupa buletinul decedatei, copie dupa certificatul de deces, si copie dupa certificatul medico-legal (deoarece a decedat in spital) in care erau trecute diagnosticele care au condus la deces. In data de 27 ianuarie a.c. am primit o adresa de la BNP Paribas Cardif prin care mi se solicita fisa medicala sau adeverinta de la medicul de familie, din care sa reiasa data stabilirii fiecarui diagnostic in parte pentru perioada 2011 - 2016. Avand in vedere ca am descoperit un diabet zaharat tip 2 in luna octombrie 2016 iar cauza principala a decesului a fost infarct (nu am stiut niciodata ca ar avea probleme cardiace, cu toate EKG-urile facute) ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? Va multumesc mult si va doresc o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:43, 28 Ianuarie 2017
Platea si o asigurare de viata? Fisa medicala este confidentiala si nu cred ca veti primi asa ceva de la medicul de familie. Solicitati o copie a contractului si vedeti ce clauze sunt prevazute in cazul decesului debitorului.
Cred ca asigurarea era inclusa in costul creditului pentru ca altfel nu as fi contactata de firma de asigurari.
Creditul a fost luat in urma cu 5 ani? Solicitati asiguratorului copie dupa polita ptr a va lamuri ce riscuri acopera. Asiguratorul cauta sa nu plateasca pe motiv de preexistenta a unor boli nedeclarate la intocmirea politei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatăl meu care a decedat recent, avea un credit de ... Sorinelol Sorinelol Buna ziua, Tatăl meu care a decedat recent, avea un credit de nevoi personale cu asigurare la BCR. După deces am pus la dispoziție asiguratorului toate ... (vezi toată discuția)
Mama mea (decedată) a avut un credit la raiffeisen cu asigurare de viață atașată. sunt pasat între asigurător și bancă, ce am de făcut? varu_alin varu_alin Buna ziua, Rog a ma ajuta in urmatoarea problema: Mama mea (vaduva) a facut un contract de credit pentru nevoi personale (a luat banii cash) la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in caz de deces spiridon alina spiridon alina in urma decesului mamei ca sa putem lua despagubirea de viata ni se cere certificatul medical constatator al decesului dar in el apare ca a avut epilepsie.oare ... (vezi toată discuția)