avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionare si reincadrare bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionare si reincadrare bugetar

Lucrez ca personal contractual incadrat in functia de casier central, post unic in institutie(intr-o institutie publica finantata integral din venituri proprii )si in luna noiembrie 2009 am indeplinit conditiile standard de pensionare (58 ani si 8 luni , stagiu 39 ani si8 luni), data la care ar fi trebuit sa depun cererea de pensionare.Daca depun acum(aprilie 2010) cererea de pensionare, in conditiile in care se spune ca posturile sunt blocate, pot sa ma reincadrez pe acelasi post, cu acordul angajatorului?

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata mihaelacristea09 mihaelacristea09 Buna ziua, Daca imi poate da cineva un raspuns referitor la o doamna care vrea sa iasa la pensie mai devreme si care la sfarsitul anului implineste 59 ani ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie digxxx digxxx Buna seara Va rog sa ma lamuriti cum se procedeaza in urmatorul caz: Pe data de 30.11.2009 o persoana (femeie) a implinit varsta de 58 ani si 8 luni, iar ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata 2019 femei jolie2000 jolie2000 Bună ziua. Am găsit pe internet acest articol care spunea asa: (..) \"La începutul acestui an, conform anexei nr. 5 din Legea pensiilor, vârsta-standard ... (vezi toată discuția)