avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... placute si certificat retinute
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

placute si certificat retinute

politia putiera mi-a retinut placutele si certificatul masinii,mi-a dat 1000lei amenda ptr ca aveam expirata de 7zile RCA.As dori sa-mi spuneti daca recuperarea placutelor si a certificatului include si plata amenzii penalizatoare odata cu plata RCA si daca legal si corect ca ptr o abatere sa suporti practic o tripla penalizare
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 12:25, 9 Aprilie 2010
Pentru RCA expirat se retine certificatul de inmatriculare si se elibereaza o dovada in acest sens si amenda contraventionala.Dupa rezolvarea problemei adica RCA nou va prezentati la politie cu dovada de retinere a talonului si cu amenda achitata si vi se restituie talonul.Placutele de inmatriculare se retin cand se constata sav.infr.de conducere cu auto neanmatriculat,art.85 alin.1 din OUG 195/02 rep
Politia a procedat corect. Dupa ce va veti face asigurarea politia va va elibera certificatul de inmatriculare dar amenda va trebui sa o platiti.
La ridicarea talonului si a placutelor trebuie sa fac si dovada platii amenzii ? sau asta o pot plati mai tarziu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de valabilitate a itp expirat ileana06 ileana06 As vrea sa stiu daca am probleme laITP daca a expirat din luna mai 2010.Multumesc! (vezi toată discuția)
Placute retinute transport ilegal de persoane cyan cyan In cazul transportului ilegal de persoane (L38/2003) se retin certificatul de inmatriculare si placutele urmand a fi restituite la cerere dupa trecerea unei ... (vezi toată discuția)
Talon + placute de inmatriculare retinute Dexter11 Dexter11 Buna ziua. Am si eu o problema in legatura cu [b]Talonul[/b] si [b]Placutele de inmatriculare[/b] a unei masini inmatriculate in [b]Anglia[/b]. Deci, ... (vezi toată discuția)