avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Scindare lucrare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Scindare lucrare

In cazul in care o autoritate publica nu poate realiza o investie intreaga(conform PT) din lipsa fondurilor, poate realiza doar anumite etape ale acestei investitii pentru o suma de bani care este prevazuta in bugetul local?
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 22:59, 12 Aprilie 2010
Poate realiza investitia partial, dar trebuie mentionat "din lipsa de fonduri se aproba doar .....".
atentie, valoarea estimata este data de intregul proiect. Chiar daca dvs. aveti la dispozitie o suma care s-ar incadra la cererea de oferte insa valoare proiectului este de licitatie, sunteti obligat sa atribuiti prin licitatie.
Trebuie sa aveti in vedere si prevederile art. 94 din HG. nr. 925/2006, cu modificarile si compeltarile ulterioare respectiv
"Art. 94. - Indiferent de momentul iniţierii procedurii de atribuire, autoritatea contractantă are obligaţia de a verifica, înainte de încheierea contractului, respectarea dispoziţiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidenţa legislaţiei privind finanţele publice"
PT se refera la investitia publica in ansamblu. Depinde si de graficul executiei si daca este investitie multianuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive temeinice pt prelungire per. evaluare oferte liliann liliann Pentru prelungirea cu 20 de zile a perioadei de evaluare a ofertelor in cazul unei licitatii deschise, trebuie sa se intocmeasca o nota justificativa cu ... (vezi toată discuția)
Oferta mea a depasit bugetul - ce se intampla? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am participat la o lictatie unde bugetul estimat in SEAP pentru acea procedura era de 1 mil de lei. AM fost doua firme participante. Firma mea ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica lucrari de constructii-valoarea estimata deltaco deltaco Buna ziua. Tocmai am iesit de la o sedinta de deschidere a ofertelor pentru achizitia lucrarilor de constructii. si am si eu o intrebare. In cazul unei ... (vezi toată discuția)