Buna seara!
Am fost demis de pe functia detinuta in martie 2009, am actionat in instanta si a fost anulata decizia de demitere in februarie 2010.Mai am dreptul acum,( la o distanta asa de mare de cand am fost demis) la un nou proces pentru a primi despagubiri salariale pentru perioada martie 2009 - februarie 2010, chiar daca nu mai sunt salariatul unitatii respective si instanta nu m-a repus pe functie? Mentionea ca in primul proces nu am cerut aceasta despagubire.
Va multumesc mult!
Nu inteleg ce a admis instanta...nu ati solictat si dr. salariale pe perioada procesului.
teorectic drepturile salariale pot fi solicitate timp de 3 ani de cand trebuiau platite...practic tebuie vazut care este situatia dvs.( spre ex platile compensatorii trebuie solicitate in termen de 6 luni...)
Legalitete?
Mihai Pop
Buna seara!
In februarie 2009 am fost demis din functia detinuata, am actionat in instanta si in februarie 2010 instanta a hotarat anularea deciziei de ... (vezi toată discuția)
Litigiu
Mihai Pop
Buna ziua!
In urma unui concurs am obtinut postul de director adjunct al unui liceu. Pentru perioada de proba am primit decizie pe 90 de zile. La finalul ... (vezi toată discuția)