avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contact de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contact de vanzare cumparare

Buna seara, as avea si eu o intrebare, in cazul in care un parinte ii da un apartamentul unui copil printr-un act de vanzare cumparare si celalat copil a semnat acel act prin care el est de acord sa cedeze apartamentul fratelui, in conditiile in care se razgandeste si doreste si el parte din imobil ce sanse are sa castige in instanta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 21:50, 8 Aprilie 2010
Daca ar cere in instanta anularea contractului de vanzare cumparare, cu siguranta ar cere sa faceti dovada platii pretului, catre vanzatori. Daca veti putea dovedi ca ati platit apartamenul.. nu are.
in calitate de ce a semnat celalalt copil pe actul de vanzare?
oricum, un contract de vanzare cumparare e greu de atacat, mai ales daca fratele cumparator face dovada ca a achitat pretul
si daca nu poate face dovada ca a achitat pretul ?
de ce credeti ca nu poate? face contract de imprumut cu o persoana fizica..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contact de vanzare cumparare criss1122 criss1122 Buna seara as avea si eu o intrebare. Tatal meu vrea sa imi faca act devanzare cumparare pe apartament cu clauza sa pot intra in posesia lui abia dupa ce el nu ... (vezi toată discuția)
Donatie, contract vz-cumparare,alt act?? ContSters60155 ContSters60155 Buna seara! am si eu o nelamurire. tatal meu este recasatorit si doreste sa-mi lase un apartament. ce act ar trebui sa inchei pt a nu putea fi atacat ... (vezi toată discuția)
Părinții vor să cedeze apartamentul unuia dintre cei doi copii cu act de vânzare-cumpărare, dar fără plata prețului. se impune un preț minim de vânzare? Cris D. Cris D. Daca parintii vor sa cedeze apartamentul unuia dintre cei doi copii, cu act de vanzare/cumparare, trebuie sa faca dovada primirii banilor de la fiu? Mentionez ... (vezi toată discuția)