avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice estimarea valorii unui contract?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

estimarea valorii unui contract?

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti cum pot estima valoarea unui contract de reparatii la o instalatie de scurgere a apelor uzate, eu nefiind de specialitate pt. a aprecia exact de ce am nevoie. Trebuie sa chem un expert(care tb platit) sau fac estimarea din devizele pe care le am de la ofertati?
Precizez ca lucrarea este de mica valoare, deci voi face achizitie directa.

Va multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: bsterea , utilizator 20:21, 9 Aprilie 2010
Reparatii la o instalatie de scurgere a apelor este un contract de lucrar. Estimarea unui contract se face prin calcularea si insumarea tuturor sumelor platibile pentru indeplinirea contractului., fara taxa pe valoarea adaugata, luand in considerare orice optiuni si orice eventuale suplimentari sau majorari ale valorii contractului. Daca nu stii ce implica lucrarea cel mai bine cheama pe cineva .
Fiind o achizitie directa deci si sigura indreptati-va catre un specialist sa va faca un deviz mai ales ca nu sunteti specialist si poate gresiti. Nu va scumpiti la tarate pentru ca 2 ani veti raspunde de lucrare. stiu eu un specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa de la o firma neplatitoare de tva cameliapstl cameliapstl buna ziua am si eu o mare nelamurire exista un contract de servicii intre o institutie publica si o firma neplatitoare de TVA; valoarea contractului a ... (vezi toată discuția)
Produse-achizitii publice pincag pincag Daca s-a facut licitatie pe un anumit tip de produs, apoi este necesara suplimentarea produselor, care este solutia din moment ce pe baza unui act aditional ... (vezi toată discuția)