avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post de conducere functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post de conducere functionar public

Buna ziua.
Am o intrebare, la care va rog sa-mi raspundeti.
Sunt sef birou in administratia locala (primarie). Incadrarea actuala este consilier superior IS1, gradul maxim inainte de aparitia Legii 330/2009.
Dupa legea unica a salarizarii, cum ar trebui sa fiu incadrat?
Sef birou - gradul ? - treapta ?
Cum se va calcula noul salariu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARIAN MOCANU , Consultant fiscal 16:14, 9 Aprilie 2010
Dupa noua lege, nu se prevede modul de incadrare in cele doua grade aferente functiilor publice de conducere (probabil, din graba sa o dea mai repede "pe post", dl. Boc@compania au neglijat acest aspect minor, iar acum au probleme mult mai importante de dezbatut#-o).
Indrumarea pe care am primit-o noi de la ANFP si AJPS a fost sa incadram pe gradul I, care cuprinde in salariul de baza si sporul de vechime si care are, bineinteles, un coeficient mai mare:))
Avand in vedere faptul ca legea 330/2009, spre deosebire de OG 9/2008, prevede cauntum salarial pentru functia publica de sef birou si sef serviciu, nu doar indemnizatia de conducere, se va face reincadrarea doar ca sef birou, fara functia publica de executie aferenta (in sistemul salarial anterior, corelarea cu functia publica de executie se facea doar pentru stabilirea salariului, la care se aplica indemnizatia de conducere).
Va multumesc pentru raspuns.
Mai am totusi o intrebare.
In legea 330/2009, la anexa cu functiile de conducere pentru administratia publica locala, la gradul I este un coeficient de 4,30, iar la gradul II 4,50.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trepte de salarizare conf legii 330 klausz klausz Treapta mea actuala de salarizare este sef birou 1.Pana la Legea 330/2009 am fost superior 3.Intrebarea mea este daca eu nu mai pot avansa in trepte, datorita ... (vezi toată discuția)
Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public de conducere elenacapricorn elenacapricorn A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere? Cazul meu: -functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)