avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este buna aceasta cere pt a afla ce terenuri are o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este buna aceasta cere pt a afla ce terenuri are o persoana decedata de 21 de ani

DOMNULE PRIMAR ,

Subsemnatul ( a ) __________________________________________
cu domiciliul in municipiul ______________________________________
va rog sa-mi aprobati eliberarea unui certificat cu situatia terenurilor agricole dobandite de x din 1990 pana azi.
Mentionez ca certificatul imi este necesar la __succesiune__________________

Semnatura
Cel mai recent răspuns: petru71 , utilizator 14:11, 9 Aprilie 2010
mergi la arhiva nationala,sucursala judetului....unde a avut proprietati persoana decedata...acolo gasesti toate actele care atesta ,ca persoana a avut in proprietate bunuri imobile(terenuri,case...)
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
petru71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In vederea stabilirii proprietatilor apartinand defunctului? askabout askabout In urma decesului ambilor bunici, au ramas 2 succesiuni, avand in vedere necunoasterea proprietatilor apartinand acestora precum si situatia juridica a acestor ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate Marrianna Marrianna Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie disperata in legatura cu niste terenuri agricole si pana acum nimeni nu m-a putut ajuta, de aceea incerc aici, in ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)