avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cass conventii civile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cass conventii civile

Lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata la Institutia X.
Ocazional (o data la citeva luni) am conventii civile cu firma Y, sau Z pentru citeva ore.
Impozitul se retine la sursa 16 %.
Am avut nevoie de un card european de sanatate si casa de Asigrari de sanatae sustine ca trebuie platit 5,5 % cass. Contabilul nostru sustine ca pe conventii civile nu se plateste cass.
Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: emunteanu , utilizator 12:10, 10 Aprilie 2010
Are dreptate pentru conventiile civile nu se plateste CASS
Dar cum sa-i conving si pe cei de la Casa de A.S ca-i asa?
Toata lumea, de la ghiseu pina la sef cpune ca se platesc, si pina nu achit nu primesc cardul. Plus ca trebuie sa aduc de la finante declaratie de impunere, veniturile pe ultimii 5 ani, copie dupa carte de munca (ultimii 5 ani) si nu mai stiu ce formulare de la un birou de copiat acte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe conventii civile maria solomon maria solomon persoanele care au cartea de munca la un serviciu si concomotent desfasoara activitati profesionale pe baza conventiei civile,ce taxe trebuie sa achite din ... (vezi toată discuția)
Conventie civila carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. S-a incheiat o conventie civila cu o institutie tip C.A.R- pensionari. Ce contributii trebuiesc oprite pe ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii kaaf kaaf daca intr-adevar nu pot incheia un contract de prestari servicii, din cauza celor mentionate, ce alternative exista ? (vezi toată discuția)