avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... caut un lichidator sau avocat pt a declara falimentul ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

caut un lichidator sau avocat pt a declara falimentul unei firme

am o firma in care sunt asociat cu inca o pers si vreau s-o declar falita. ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 13:40, 20 Iulie 2010
Pentru a gasi un ajutor real trebuie macar sa mentionati localitatea pentru ca pe forum sunt multi avocati, lichidatori dar un avocat/lichidator din Brasov nu va poate ajuta in Vaslui, de ex. ;)
bucuresti si ploiesti. sunt 2 firme
Avocati gasiti pe listele de la Baroul din localitatea respectiva. Lichidatori gasiti aici
[ link extern ] .
Buna ziua!
Va pot ajuta eu daca nu ati rezolvat problema si pentru Bucuresti si pentru Ploiesti.
O zi buna!
Puteti sa ma contactati la nr. de tel. 0762444403.
O seara buna!

Alte discuții în legătură

Lichidare firma cu datorii la buget SVD SVD Buna ziua. In acord cu celalalt asociat, se vor incepe procedurile de lichidare. Firma are tva de plata, niste restante la bugetele de asigurari (colaborari + ... (vezi toată discuția)
In judecata fostul administrator judiciar!? dana_amarandei dana_amarandei am o ruda care a lucrat multi ani la un SA, acesta prin 2000 a intrat in lichidare iar in 2003 s-a inchis procedura. acum ea are nevoie de o adeverinta ptr ... (vezi toată discuția)
Am un prieten caruia i s-a luat permisul si a fost condamnat la ... bv19cip bv19cip o pepeapsa de 2 ani si 3 luni cu suspendare, si 4 ani si luni termen de incercare avocatul ne-a acam tras teapa, tribunalul trebuia sa ia o decizie pe 19 mai ... (vezi toată discuția)