avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... in judecata fostul administrator judiciar!?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

in judecata fostul administrator judiciar!?

am o ruda care a lucrat multi ani la un SA, acesta prin 2000 a intrat in lichidare iar in 2003 s-a inchis procedura. acum ea are nevoie de o adeverinta ptr recalcularea pensiei, de arhiva societatii nimeni nu stie nimic, reprezentantii firmei de lichidare la inceput au zis ca arhiva nu este la ei iar de ceva vreme nici nu mai raspund la tel. problema e ca nici nu mai exista acea firma de lichidare. ce se poate face ? se poate face vr-o actiune impotriva lichidatorului ..!?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: dana_amarandei , utilizator 15:50, 28 Ianuarie 2009
Ati incercat la Arhivele Statului? Chiar daca nu mai exista firma de lichidare, delegatul permanent al acesteia care s-a ocupat de firma falita presupun ca poate fi gasit. Interesati-va la filiala UNPIR din judetul dvs. despre datele sale de contact, sau incercati pe www.unpir.ro, poate gasiti persoana in cauza. Lichidatorul ar fi trebuit sa predea arhiva undeva.
am incercat la arhivele statului si nu sunt predate, am facut adresa catre unpir bucuresti si mi-a dat o adresa si un nr de tel (la care nu raspunde) a administratorului societatii de lichidare si faptul ca societatea de lichidare nu mai exista din 2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de grupa pt. pensie - arhiva de negasit - cccf bucuresti fdp cluj. buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul ... KlaraSz KlaraSz Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta ... IrinaVscu IrinaVscu Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta de la \"CCIB - AG Antrepriza instal montaj hidro\". Aveti cumva idee unde ma pot adresa? Am ... (vezi toată discuția)