Cel mai probabil veti fi trimis in judecata pentru infractiunea prevazuta de art.87 alin 1 din OUG 195/2002 republicata. Din pacate sunteti in stare de recidiva post executorie.
Eu cred ca este vorba despre o recidiva postcondamnatorie, intrucat prima pedeapsa s-ar fi putut considera ca executata abia in anul 2009- 2 ani pedeapsa propriu-zisa plus inca doi ani, care impreuna compun termenul de incercare. Asa fiind , prima pedeapsa nefiind executata in intregime , iar cea de-a doua infractiune fiind comisa in interiorul termenului de incercare, si nefiind vorba despre o infractiune comisa din culpa , beneficiul suspendarii conditionate a executarii pedepsei urmeaza a fi revocat , pedeapsa executata in intregime . Primapedeapsa nu se va contopi cu a doua , conform art. 83. alin . 1 Cod penal.
cautati un avocat care sa va reprezinte deoarece in momentul in care veti fi condamnat la acea pedeapsa se adauga si cei 2 ani pe care i-ati avut cu suspendare.
am vazut acum vreo 2 saptamani ceva asemanator iar la conducere sub influenta bauturilor a primit amenda penala la care s-a adaugat suspendarea urmand sa execute suspendarea in stare de detentie.
succes
Recidiva?
bogosianu
Buna seara!
cetateanul x a comis in urma cu mai multi ani, infractiunea de conducere fara permis...a executat ,in urma cu 6 ani, o condamnare de 1 an si 1/2 ... (vezi toată discuția)