avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se calculeaza \"coada\"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se calculeaza "coada"

Buna ziua, am nevoie de o lamurire :). Fratele meu a fost condamnat in 2012 la 2 ani si 3 luni. Pts buna purtare si munca, a fost eliberat cu 9 luni mai repede. Acum este judecat ptr delapidare. As vrea sa stiu, cele 9 luni i se vor adauga la noua pedeapsa?
Trebuie stabilit daca era in stare de recidiva postcondamnatorie sau postexecutorie.
Regimul sancționator al recidivei postcondamnatorii este stabilit sub forma cumulului aritmetic al pedepselor stabilite iar al recidivei postexecutorii se majoreaza limitele speciale de pedeapsă cu jumătate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Postexecutorie cred ca ar fi... recidiva a avut loc la 3 ani dupa ce a iesit...
Atunci, aveti raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse fata de legea penala mai favorabila cezarad cezarad Imi poate spune si mie cineva care este criteriul pentru care o instanta a respins cererea de schimbare de incadrare juridica din infractiunea prevazuta de 321 ... (vezi toată discuția)
Recidiva postcondamnatorie Ioana Ungureanu Ioana Ungureanu Buna seara! Am nevoie de o parere in ceea ce priveste tratamentul sanctionator al recidiviei postcondamnatorii: inculpatul X savarseste o infractiune de ... (vezi toată discuția)
Cand se intelegere stare de recidiva? daca am facut o noua fapta ... Costinmudure11 Costinmudure11 Cand se intelegere stare de recidiva? Daca am facut o noua fapta care e pedepsita cu un an sau mai mult? Daca fapta este incadrata 1 luna 1 an, sunt in stare ... (vezi toată discuția)