avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... intrarea in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

intrarea in magistratura

as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: Ayaz , utilizator 17:16, 12 Aprilie 2010
Nu trebuie sa fie neintrerupti.
Gasiti mai multe informatii pe www.inm-lex.ro
Vechimea juridica trebuie sa fie de minim 5 ani , dar nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie neintrerupti!B-)
pot fi intrerupti de concediul ptr cresterea si ingrijirea copilului de exemplu..
concediul pentru crestere copil se ia in calcul la vechimea celor 5 ani; poate din cauza ca este vorba de o suspendare, nu de intrerupere.
CIC constituie vechime in munca din 2007 ....

Alte discuții în legătură

Vechime specialitate anjinsan anjinsan Buna ziua, In perioada 2001 - 2002 am lucrat ca si consilier juridic la o societate comerciala, pe baza de conventie civila, care erau perfect legale la acea ... (vezi toată discuția)
Admitere i.n.m dupa 5 ani experienta in domeniul juridic ca avocat ContSters126583 ContSters126583 Se considera in cazul unui avocat si cei 2 ani ca stagiar + 3 ani definitiv la cei 5 ani necesari pentru admiterea la I.N.M? Sau doar perioada dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Admitere barou si inm - probe la examen, conditii de inscriere lumifatu lumifatu sunt studenta in ultimul an la drept si as dori sa stiu cate examene trebuiesc sustinute pt. admiterea in barou, care sunt acestea? dar pt. examenul la ... (vezi toată discuția)