Buna ziua,
In perioada 2001 - 2002 am lucrat ca si consilier juridic la o societate comerciala, pe baza de conventie civila, care erau perfect legale la acea data, conform Legii 130/1999. Ulterior, aceasta societate a fost desfiintata, iar eu am o adeverinta de lucru pentru perioada lucrata si functia avuta. Stiu ca aceasta perioada nu se trece in carnetul de munca, dar, pe baza adeverintei, pot face dovada vechimii in specialitate, pentru a participa la examenul de admitere in magistratura?
Va multumesc!
In afara de aceasta perioada, ati mai lucrat ca si consilier juridic?
Pentru admiterea in magistratura aveti nevoie de 5 ani vechime in profesii juridice.
Daca nu aveti aceasta vechime, puteti da doar examenul de admitere la INM ( www.inm-lex.ro) nu si admiterea in magistratura.
Eu cred ca nu se ia acea perioada in considerare, dar mai bine dati un telefon la INM, sunt niste doamne foarte dragute acolo care va pot spune cu exactitate.
Sau la resurse umane la tribunal/parchet, pt ca acolo se depun dosarele pt examen si ei stiu cel mai bine.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vechime specialitate
anjinsan
Buna ziua,
In perioada 2001 - 2002 am lucrat ca si consilier juridic la o societate comerciala, pe baza de conventie civila, care erau perfect legale la acea ... (vezi toată discuția)