avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime specialitate

Buna ziua,
In perioada 2001 - 2002 am lucrat ca si consilier juridic la o societate comerciala, pe baza de conventie civila, care erau perfect legale la acea data, conform Legii 130/1999. Ulterior, aceasta societate a fost desfiintata, iar eu am o adeverinta de lucru pentru perioada lucrata si functia avuta. Stiu ca aceasta perioada nu se trece in carnetul de munca, dar, pe baza adeverintei, pot face dovada vechimii in specialitate, pentru a participa la examenul de admitere in magistratura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:43, 2 Martie 2010
Este bine sa intrebati la Institutul National al Magistraturii daca accepta acea adeverinta si daca o considera ca vechime in specialitate.

Regulile sunt destul de stricte in aceasta chestiune, asa ca mai bine intrebati direct la sursa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime specialitate anjinsan anjinsan Buna ziua, In perioada 2001 - 2002 am lucrat ca si consilier juridic la o societate comerciala, pe baza de conventie civila, care erau perfect legale la acea ... (vezi toată discuția)
Vechime de specialitate anjinsan anjinsan Buna Ziua, Daca in perioada 2001-2002 am lucrat ca si consilier juridic, si am o doar o adeverinta eliberata de catre angajator in acest sens, aceasta poate ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic neinscris in colegiul consilierilor ContSters22096 ContSters22096 un consilier juridic neinscris in colegiul consilierilor poate participa la concursul de admitere in magistratura? vechimea de 5 ani intr-o profesie juridica ... (vezi toată discuția)