Doresc un program extrem de simplu pentru contabilitate, fara salarii, gestiune, un program in care sa introduc datele si care sa-mi dea o balanta, un jurnal de vanzari, jurnal de cumparari.........
societatea are o cifra mica de afaceri, sub 100.000 euro si desfasoara o activitate de prestari servicii morarit.
Va multumesc.
Eu am o microintreprindere si initial am folosit programul SAGA. Insa cand am ajuns la denominare am avut pb pt ca nu se facea automat. Nu stiu de cand ai tu firma si din ce perioada vrei sa introduci date. Daca vrei ceva mai simplut poti lua programul Microcom de pe site-ul www.dianex.ro. Eu acum folosesc Trendix si mi se pare f bun. Face inclusiv denominarea singur. Ca sa fie simpu nu inseamna ca nu trebuie sa aiba salarii. Important e sa fie bun pentru ca dc nu doresti sa bagi salarii nu-i problema.
iti recomand cu caldura WINMENTOR. gasesti date despre el pe www.winmentor.ro
Bagi in el toate actele si iti scoate balanta, reg vanzri, cumparari, jurnal banca, registru casa, registru jurnal in luna. + module separate de salarii,mijloace fixe .....
partea buna e ca face gratis orice update (denominarea, schimbare programe declaratii, etc). Daca vrei poate foarte usor (fara cheltuieli suplimentare din partea lor) sa factrezi on-line. Singurul "dezavantaj" e pretul: cca 500Euro cu TVA .
dar in final ... tot tu stii ce se muleaza cel mai bine nevoilor societatii tale.
Si trendix genereaza toate actele contabile si in plus pana sa il cumperi(costa 5 euro pe luna) il poti utiliza 60 zile gratuit ca sa vezi daca ilti place sau nu. Eu zic ca e bun si nici nu e prea scump. Pentru emis facturi e cel de la Indaco, nu e online si costa doar 100 lei. Ideea cu facturarile on line nu e prea buna.
Balanta
cactusul
Am preluat contabilitatea unei firme in care soldurile de la 5121 (card, linie de credit, cont curent in lei si valuta) nu coincid cu soldurile de pe extrasele ... (vezi toată discuția)