M-am inregistrat acum 2 luni ca pfa pt comert on-line; as vrea sa imi fac magazinul virtual (sa gasesc undeva mai convenabil) si apoi sa ma aprovizionez cu diverse obiecte - cadouri:rame foto, accesorii etc
M-am inregistrat si la Administratia Financiara, dar am inteles ca trebuie sa inregistrez si 2 registre: incasari- plati si inventar.
Am tot citit despre pfa, dar eu sunt jurist de meserie, nu stiu contabilitate; mai trebuie si alte registre si documente in cazul meu?
Registru si fise pt operatiuni diverse sau registru de casa, de banca?
Chiar nu imi permit acum sa angajez un contabil si nu cred ca am nevoie pt ca este doar un tip de comert mai simplu.
Stau acasa si cu copilul- dupa 2 ani am intrat direct in somaj; stiu ca trebuie sa am max 500 RON pe 90 de zile ca si pfa cu somaj; e putin dar am nevoie de bani si daca va merge afacerea, voi renunta la somaj.
Vreau sa imi iau si programul de contabilitate de pe conta.ro; sper sa ma descurc si sa am si eu banii mei, sa-mi pot creste copilul, in vremurile acestea de criza.
Degeaba am cumparat cartea cu Contabilitatea in partida simpla, se refera la toate tipurile de pfa, nu e strict pe pfa- comert on-line.
Chiar nu prea stiu cum sa incep.
Va rog sa ma ajutati!
Orice sfat e binevenit.
Va multumesc anticipat!
Intrebare pfa
alina240
Buna ziua ,
Am infiintat de curand un PFA cu obiect de activitate inchirieri. Detin o cladire compusa din mai multe incaperi pe care le voi inchiria si ... (vezi toată discuția)
Pfa registru inventar
prazaro
Sunt PFA [traducator autorizat] si am inteles ca trebuie sa tin un registru inventar. Poate cineva, va rog, sa ma ajute la completarea lui? Eu nu inteleg mai ... (vezi toată discuția)