avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare autorizatii societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare autorizatii societate

Buna ziua,

as doris a stiu daca schimbarea locatiei sediului social sau al punctului de lucru ale unei societati, duce automat la necesitatea schimbarii / reactualizarii autorizatiilor de mediu, sanitare, de la pompieri, etc?

Daca nu, care este situatia care determina reautorizarea si daca autorizatiile de gen au termen de valabilitate?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:46, 10 Aprilie 2010
Autorizatiile se acorda pentru desfasurarea unei anumite activitati, pentru un anumit punct de lucru.
In conditiile in care se modifica unul din aceste obiective, automat trebuie ca autorizatia sa fie ori revizuita, ori schimbata.
Autorizatiile de mediu sunt valabile de regula 5 ani, si dupa ultimele modificari ale legii mediului, nu se mai vizeaza anual.
Luati legatura cu inspectorii care au emis fiecare autorizatie si va vor indruma, depinde de ce anume schimbati in sociatate.
Va multumesc.:D
Sunteti autorizat sa desfasurati activitatile intr-un anumit loc (sediu sau punct de lucru) prin schimbarea acestuia automat trebuie sa va reautorizati pentru noua locatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)
Clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile de la srl la pfa? RAD  EMIL RAD EMIL am avut un srl cu cod CAEN 5520 cazari in turism care a functionat cu toate autorizatiile de functionare la zi si cu clasificare a structurii de cazare si cu ... (vezi toată discuția)
Vopsitorie auto mihpop mihpop Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto? (vezi toată discuția)