avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale despre societati de interim
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

despre societati de interim

am o societate care se ocupa pina acum cu prestari de servicii in strainatate mai exact in franta dar am dat peste niste probleme adica ca nu am dreptul sa fac prestare de serviciu aici fara aprobarea itm din romania .
eu si cu un amic de aici din franta as vrea sa deschid alta societate in romania si sa fim doi asociati sa fie o societate mixta romana franceza care sa faca numai intermediere de forta de munca.nu stiu cum e mai bine sa deschid alta societate sau sa i dau din societatea mea jumatate si sa o transform in societate de plasare a fortei de munca.daca aveti un numar de tel va sun sa puteti sa mi dati mai multe detalii.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
aquaterm, utilizator

Alte discuții în legătură

I.i. poate plasa foarte de munca ? Imi74 Imi74 I.I.poate plasa forta de munca către I. F. In baza unui contract încheiat între II si IF, de prestare servicii? Care ar fi calea legală in care un II ar ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-agentie plasare forta de munca,studenta in anul 3. Andees Andees Buna ziua! Urmeaza sa imi deschid un SRL si as vrea sa aiba profil de prestare servicii-plasare forta de munca. As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma plasare forte de munca Rares Fulger Rares Fulger BUNA ZIUA! DETIN UN SRL SI AS DORI SA DESCHID UN BIROU PENTRU PLASAREA FORTEI DE MUNCA IN TARA DAR SI IN STRAINATATE. MA INTERESEAZA CE AUTORIZATII IMI ... (vezi toată discuția)