avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... I.I. Poate plasa foarte de munca ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

I.I. Poate plasa foarte de munca ?

I.I.poate plasa forta de munca către I. F. In baza unui contract
încheiat între II si IF, de prestare servicii?
Care ar fi calea legală in care un II ar putea colabora
cu un IF in baza un contract de prestări servicii si plasarea forței de munc cu contract individual de munca?
Mă tem că faceţi o confuzie între mediere şi intermedierea contractelor de muncă , denumită , voit sau nu ,,medierea forţei de muncă,,.
Medierea conflictelor nu are nicio treabă cu plasarea forţei de muncă.
Poate ne oferiţi mai multe detali privind întrebarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasarea fortei de munca in strainatate adreirdn adreirdn Buna, ma numesc Andre, as dori sa deschid o societate comerciala de plasare a fortei de munca in strainatate sa ajut oameni sa-si gaseasca loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Activitate de schimb cultural gabrici gabrici buna codul caen este un pic incomplet firma desfasoara activitate de de schimb cultural, voluntariat si experienta profesionala in strainatate cu clientii ... (vezi toată discuția)
Sc plasare forta de munca ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Am o dilema. Am un SRL, CAEN 7450, mai exact: Selectia si plasarea fortei de munca. Scopul meu este urmatorul: vreau sa plasez bone ... (vezi toată discuția)