avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHIRIASI RAU PLATNICI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHIRIASI RAU PLATNICI

CINE STIE CUM EVACUEZ NISTE CHIRIASI MURADRI SI JEGOSI.....?PLINI DE DATORII LA MINE SI ASOCIATIESI FARA NICI UN CONTRACT DE INCHIRIERE.PRACTIC STAU LA NEGRU NU AU FOST DE ACORDSA LE FACEM CONTRACT,PROBABIL II CUNOASTE LUMEA.POT SA II EVACUEZ EU..?II DAU AFARA PE USA SI SCHIMB YALA=D>.CINE MA POATE IMPIEDICA SA FAC ASTASI CU CE AVAND IN VEDERA CA AU CASA PLINA DE CUTI MOBILA SI BOARFE DE ALE LOR.....
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 11:10, 10 Aprilie 2010
Daca aveti posibilitatea sa faceti acest lucru, dati-i drumul. Acest lucru v-ar scuti de o cheltuiala in plus pentru o actiune in instanta.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre atitudinea proprietarilor de apartamente fata de chiriasi Lora13 Lora13 Buna, Recent am luat in chirie si eu un apartament toate au fost bune si frumoase pin la semnarea contractului, si au vazut primii bani. Dupa aceea au ... (vezi toată discuția)
Chiriasul nu vrea sa plece din casa dan76 dan76 Buna ziua, o cunostinta de mea are o f mare problema. A primit un chirias, nu a intocmit niciun contract, ultima oara chiriasul a platit chiria in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Care mai este dreptul meu de propietar? carmen silva carmen silva Buna ziua, vreau sa-mi analizati putin urmatorul aspect si sa-mi spuneti ce legi sunt in favoarea PROPIETARULUI de drept al unui imobil inchiriat. O casa cu ... (vezi toată discuția)