avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice LICITATIE DESCHISA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

LICITATIE DESCHISA

Poate fi atribuit un contract de furnizare produse daca la procedura, respectiv licitatie deschisa , s-a prezentat un singur ofertant?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
LOREDANITA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 22:11, 14 Aprilie 2010
Daca oferta corespunde documentatiei de achizitie, da.
User LOREDANITA,
interventie moderator
Va rog frumos sa va editati mesajul si sa il scrieti cu litere mici.In Internet, scrisul cu litere mari echivaleaza cu a tipa, a urla, la noi sau la alte persoane...iar Regulamentul de postare al acestui Forum, interzice acest lucru.
Va multumesc.:)
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit adelinaliana adelinaliana PUTETI SA-MI RASPUNDETI LA O INTREBARE?DACA NU AM SEMNAT UN ACORD CU O INSTITUTIE FINANCIARA NONBANCARA ,AU DREPTUL SA MA RAPORTEZE LA BIROUL DE CREDIT?IN CAZ ... (vezi toată discuția)
Credite in timpul casatoriei cristina_cristina14 cristina_cristina14 AM CONTRACTAT MAI MULTE CREDITE LA BANCI IN TIMPUL CASATORIEI, TOATE PE NUMELE MEU.ACUMA AM DIVORTAT IAR SOTUL NU CONTRIBUIE CU NIMIC LA ACHITAREA RATELOR ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de actele casei MARIA SPATARU MARIA SPATARU BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU DE UNDE POT GASI ACTELE CASEI, PT CA IMI SUNT NECESARE LA PARTEAJ, INTRU-CAT FOSTUL SOT A FALSIFICAT ACTUL DE CUMPARARE AL ... (vezi toată discuția)