avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Card euroline
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Card euroline

Buna ziua.Am achizitionat in noiembrie 2005 un calculator de la un magazin Altex,pe o perioada de 5 ani.La achizitionare mi s-a spus ca voi plati o rata de 62 lei,fara a mi se da un desfasurator.Am retras de pe cardul sosit ulterior 800 de lei dintre care am returnat 600 lei.Acum,cu toate ratele platite la timp inregistrez datorii de 4000 de lei.Cum pot stopa cresterea aceasta?
Cu stima,
Mariana P.#-o
Cel mai recent răspuns: clientY , utilizator 17:13, 11 Aprilie 2010
Decat daca achitati ratele restante ... asa puteti scapa de cresterea datoriei ... daca considerati ca aveti mai putin de achitat, mergeti si va interesati.
Am si eu o problema cu euroline- "card de credit"
de vreo 3 ani ma suna cineva de la astia spunindu-mi sa-miachit datoriile
i-am rugat pina acum de vro 5 ori sa stearga nr meu de tel din baza de date, ca fiind total eronat.
le-am explicat de fiecare data ca nu am nici un credit la ei
cum as putea sa-i determin sa nu ma mai siciie?
adresa in scris, sau sa il felicit pe cel care le-a dat teapa si a dat nr meu de tel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea absoluta a unui contract Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine : in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi euroline MariaMC MariaMC In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii coar coar Buna ziua, In urma decesului tatalui a ramas o datorie de 4000 RON, cumulati din achizitionarea de electrocasnice de la Altex si din retragerea unor sume de ... (vezi toată discuția)