avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune morale rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune morale rca

cine poate sa-mi spuna cum se procedeaza in cazul in care dau o societate de asigurari in judecata pentru daune morale?
caut un avocat dispus pentru aceasta treaba.
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 10:50, 11 Aprilie 2010
Trebuie sa introduceti o actiune in pretentii impotriva societatii respective, prin care solicitati instantei acordarea de despăgubiri pentru daunele morale ce v-au fost cauzate de catre aceasta.
Aici, pe site nu veti obtine raspunsul solicitat.
Luati legatura cu un avocat caruia sa-i explicati in detaliu imprejurarile spetei, aratandu-i si inscrisurile pe care le aveti si, numai dupa aceea, avocatul va poate spune ce cai pot fi urmate pentru apararea cat mai eficienta a drepturilor si intereselor dv. ;)
Daunele morale , in domeniul asigurarilor, se acorda doar pentru vatamarile corporale sau decese produse din vina unui asigurat RCA.
Intrucat nu ati precizat cazul dvs. e dificil sa ne dam cu parerea asupra acestora.
daunele morale sunt pentru vatamari corporale grave(fractura bazin,fractura humerus care necesita operatie cu tija)
Adresati-va unui avocat specializat in probleme de accidente rutiere cu vatamari grave, spuneti-i tot ce doriti si va sti sa va indrume in asa fel incat sa fiti multumit, sau macar lamurit.

Alte discuții în legătură

Rca ma despagubeste cu daune morale ca victima a accidentului? VilceanuOvidiu VilceanuOvidiu Buna ziua, Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie; am imprumutat masina unui amic iar acesta a pierdut controlul intrand intr-un copac si ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu un sergent angajat in mapn alin2314 alin2314 am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)