avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune morale rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune morale rca

cine poate sa-mi spuna cum se procedeaza in cazul in care dau o societate de asigurari in judecata pentru daune morale?
caut un avocat dispus pentru aceasta treaba.
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 10:50, 11 Aprilie 2010
Teoretic, procedura de solicitare a daunelor morale este accesibila tuturor celor interesati insa evaluarea si intocmirea dosarului de dauna si ulterior daca va fi cazul constiutirea de parte civila sau dupa caz actionarea in judecata a asiguratorului persoanei responsabile necesita asistenta juridica din partea unui avocat cu experienta in asigurari.

I L O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca ma despagubeste cu daune morale ca victima a accidentului? VilceanuOvidiu VilceanuOvidiu Buna ziua, Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie; am imprumutat masina unui amic iar acesta a pierdut controlul intrand intr-un copac si ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu un sergent angajat in mapn alin2314 alin2314 am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)