avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto cu un sergent angajat in mapn
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto cu un sergent angajat in mapn

am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist plus ca trebuie sa fac o operatie la umar. a vrut sa ma inteleg cu el sa nu i se inceapa urmarirea penala dar nu am putut sa accept suma de 3000 de lei pe care mi-a oferit-o. ce i se poate intampla daca se incepe urmarirea penala si daca pot sa obtin niste daune morale si materiale macar cheltuielie pe care le-am avut si le voi avea cu operatia
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 13:00, 23 Septembrie 2011
RCA masinii ar trebui sa acopere toate daunele materiale si morale.
Daca la data evenimentului vinovatul dispunea de o polita RCA valabila, atunci polita aceasta va acoperi toate pagubele produse indiferent de natura lor. Legat de vinovat daca va primi condamnare cu executare atunci va pierde si locul de munca. Nici daca este cu suspendare nu sunt convins ca va scapa in conditiile acestea dereduceri de personal in toate sectoarele.
Asigurarea RCA acopera atat daune materiale cat si vatamari corporale...asta in cazul in care vinovatul are la data producerii accidentului RCA valabil.
Va trebui sa se stabileasca vinovatia conducatorului auto si apoi societatea de asigurare la care are incheiata asigurarea RCA va plati toate daunele. Dvs trebuie sa va formulati pretentiile civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni nicola_2 nicola_2 Revin cu cateva intrebari la cazul fiicei mele care a fost lovita pe trecerea de pietoni in 30 iulie 2010. A avut fractura de bazin fiindu-i interzis sa se ... (vezi toată discuția)
Despagubiri vatamare corporala rca Gabriel1337 Gabriel1337 Buna ziua! Vineri seara am lovit pe trecerea de pietoni o doamna in varsta, accidentand-o pe aceasta si fiind nevoie de spitalizare. Culpa accidentului este ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)