avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca.
Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un post cu studii superioare.
In cadrul companiei la care lucrez acum, am fost incadrata ca si Consultant in management. De curand, am fost solicitata sa inlocuiesc un coleg intr-un alt departament pentru un an(Planificare productie), ca si promovare. Numai ca am observat atunci cand am primit actul aditional, ca am fost incadrata pe postul de Programator productie(COR 413204), un post cu incadrare de studii medii. In COR exista un post pentru planificare productie 241302, cu incadrare pe studii superioare.
Care sunt dezavantajele de a fi incadrat pe un post cu studii medii, in loc de studii superioare? Eu una am privit aceasta incadrare ca pe o retrogradare, desi in organigrama firmei ar trebui sa cresc cu un nivel peste 3 luni. Doresc sa le solicit schimbarea pe cartea de munca pe postul pe care l-am gasit eu, insa nu stiu cum sa contraatac declaratiile lor cum ca pe mine nu ma afecteaza incadrarea pe cartea de munca.
Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalina2008 , utilizator 11:24, 11 Aprilie 2010
catalina2008 a scris:

*sa contest


Depuneti sesizarea in sensul ca, sunteti angajata pe un post cu studii medii care in realitate este prevazut cu studii superioare (anexati si copie de pe fisa postului in care sunt specificati studiile pentru postul respectiv).
catalina2008 a scris:

Pe fisa postului este precizat ca studiile universitare sunt o necesitate(ASE), facultatea pe care am terminat-o eu. Deci postul este prevazut pentru o persoana cu studii superioare.


Fisa carui post, ca pentru postul pe care ati primit decizie spuneati ca nu prevede studii superioare?
Sau ati fost incadrata pe un post si ati primit fisa altui post?
Este vorba de fisa postului pe care il voi ocupa de luni 12.04, noul post.
Postul nou, in cartea de munca este incadrat pentru studii medii, insa in fisa postului se precizeaza clar ca studiile superioare sunt o necesitate.
Despre aceasta faceti referire ... ca functia trecuta in carnetul de munca este prevazuta cu studii medii, iar in fisa postului sunt trecute studii superioare.
Multumesc mult.
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Acum 2 ani si jumatate am fost angajat la o firma pe un post care conform COR nu necesita studii superioare ci studii medii. Dupa un an am fost ... (vezi toată discuția)
Angajare in funtie de studii ioana2122 ioana2122 Daca eu am terminat facultatea, angajatorul este obligat sa ma angajeze pe studii superioare sau poate si pe studii medii??? Momentan lucrez la o societate in ... (vezi toată discuția)
Salariu in functie de studii doryana28 doryana28 Buna ziua, Eu am studii postuniversitare, finalizate in 2008, dar in CIM nu este specificat acest lucru. M-i s-a spus de catre contabila ca nu e nevoie sa ... (vezi toată discuția)