avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda L61 /1991
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda L61 /1991

daca termenul de contestare este de 15zile calendaristice spre ghinionul meu ese depasit va astept raspunsul si va multumesc
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 15:36, 11 Aprilie 2010
Termenul este de 15 zile de la data comunicarii procesului verbal de constatare a contraventiei.
Prima si ultima zi nu se socotesc
Mesaj reeditat
@ flaminzila
Subiect: amenda L61?1991
15 ZILE CALENDARISTICE SAU 15 ZILE LUCRATOARE?

........
1. Este vorba de zile calendaristice

2. Nu mai deschideti mai multe topicuri pentru aceeasi problema. Este o incalcare a Regulamentului Forumului.
flaminzila a scris:

daca termenul de contestare este de 15zile calendaristice spre ghinionul meu ese depasit va astept raspunsul si va multumesc

daca ati depasit termenul de contestare prevazut in og2/2001 actualizata, respectiv 15zile de la data comunicarii ... nu mai aveti ce face decat sa platiti amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulație M 123 M 123 Buna ziua! Cele 15 zile in care se poate plati amenda la jumatate sunt lucratoare sau calendaristice? Daca se poate să-mi spuneti si legea. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Termenul legal de plata a unei amenzi contraventionale la legea nr. 61/1991 rovamen rovamen care este termenul legal in care trebuie achitata amenda contraventionala primita la L 61/1991 (vezi toată discuția)
Actiune anulata cu taxa de timbru si timbru judiciar platite ellydr ellydr am introdus o cerere de chemare in judecata - pretentii. Am primit citatia si mi s-a pus in vedere sa platesc pana la 15 martie taxa de timbru si timbru ... (vezi toată discuția)