Tatal meu nu a lasat niciun testament(decedind in anul 2005). In 2007 am deschis proces la Jud.sect.6 succesiune-iesire din indiviziune .Fratele meu si mama mea nu au dorit acest lucru. Am fost prezenta la toate termenele ,ca intr-un final ,fratele recunoscandu-i-se ca mostenitor de drept si tot odata devenind proprietarul de drept a apartamentului (3 camere) situat pe raza sectorului 6. In tot acest timp s-a cerut expertiza apartamentului la cererea judecatorului. Acest lucru s-a efectuat suportand cei doi plata expertizei. La verdictul dat de Jud sect.6 am facut recurs la T.M.B ,in termenul legal. Dar, situatia a luat o alta intorsatura,am castigat eu ,iar fratele si mama mea au pierdut. Iar in anul 2009 (20.10.2009) ,mama si fratele meu au facut recurs la Curtea de Apel ,unde l-au si pierdut ca nefondat , deoarece au invocat alte motive (,decat cele din dosar.) dandu-mi mie castig de cauza si recunoscandu-mi titlul de mostenitor legal. Aceasta decizie este irevocabila. Cu amabiliatea d-voastra ,va rog sa-mi spuneti ,de ce pana-n prezent nu am primit acasa aceasta decizie ? S-au trebuie sa ma duc personal sa legalizez aceasta hotarare si dupa aceea sa fac demersurile solicitand punerea in executare silita a apartamentului? S-au trebuie sa astept sa se faca partajul succesoral la sectorul 6? As aprecia orice ajutor al d-voastra , si multumesc mult
Buna ziua ! Nu mai asteptati sa va vina decizia acasa , duceti-va si luati-o personal de la registratura , solicitati investirea cu mentiunea "definitiva si irevocabila " urmand ca dupa aceea sa procedati la executarea silita .
Nu inteleg despre ce partaj succesoral este vorba (cel despre care intrebati daca sa asteptati) pt ca atata timp a fost emisa o hotarare judecatoreasca , definitiva si irevocabila , nu vad rostul ... doar daca nu este vorba despre alte bunuri ...
Mergeti dvs. sau trimiteti avocatul la registratura instantei si solicitati mentionarea pe hotarare "definitiva" si "irevocabila".
Apoi, tot acolo trebuie sa faceti o cerere pt investirea cu formula executorie a hotararii, cu care mergeti la un executor judecatoresc.
Nu mai asteptati nimic, aveti grija ca in 3 ani se prescrie dreptul de executare silita.
Succesiune
nicu_nae68
Prin decizia definita si irevocabila a Curtii de Apel ,mi-a fost recunoscut titlul de mostenitor legal al defunctului .(acesta decizie a fost data la data de ... (vezi toată discuția)
Executari silite
geo_bacau
buna ziua,fratele meu a facut imprumut bancar cu adeverinta de salariat.si nu a mai platit ratele,banca a pus un executor sa ne informeze ca va scoate la ... (vezi toată discuția)
Mostenire
dani42ela
Am nevoie de un raspuns, va rog. Tatal meu a decedat in 2003. A lasat o casa in care locuieste mama mea. Eu, sora mea si fiul fratelui meu decedat, impreuna cu ... (vezi toată discuția)