avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Tatal meu nu a lasat niciun testament(decedind in anul 2005). In 2007 am deschis proces la Jud.sect.6 succesiune-iesire din indiviziune .Fratele meu si mama mea nu au dorit acest lucru. Am fost prezenta la toate termenele ,ca intr-un final ,fratele recunoscandu-i-se ca mostenitor de drept si tot odata devenind proprietarul de drept a apartamentului (3 camere) situat pe raza sectorului 6. In tot acest timp s-a cerut expertiza apartamentului la cererea judecatorului. Acest lucru s-a efectuat suportand cei doi plata expertizei. La verdictul dat de Jud sect.6 am facut recurs la T.M.B ,in termenul legal. Dar, situatia a luat o alta intorsatura,am castigat eu ,iar fratele si mama mea au pierdut. Iar in anul 2009 (20.10.2009) ,mama si fratele meu au facut recurs la Curtea de Apel ,unde l-au si pierdut ca nefondat , deoarece au invocat alte motive (,decat cele din dosar.) dandu-mi mie castig de cauza si recunoscandu-mi titlul de mostenitor legal. Aceasta decizie este irevocabila. Cu amabiliatea d-voastra ,va rog sa-mi spuneti ,de ce pana-n prezent nu am primit acasa aceasta decizie ? S-au trebuie sa ma duc personal sa legalizez aceasta hotarare si dupa aceea sa fac demersurile solicitand punerea in executare silita a apartamentului? S-au trebuie sa astept sa se faca partajul succesoral la sectorul 6? As aprecia orice ajutor al d-voastra , si multumesc mult
Cel mai recent răspuns: nicu_nae68 , utilizator 14:46, 12 Aprilie 2010
recursul nu se comunica , din acest motiv nu ati primit decizia acasa.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nicu_nae68 nicu_nae68 Prin decizia definita si irevocabila a Curtii de Apel ,mi-a fost recunoscut titlul de mostenitor legal al defunctului .(acesta decizie a fost data la data de ... (vezi toată discuția)
Executari silite geo_bacau geo_bacau buna ziua,fratele meu a facut imprumut bancar cu adeverinta de salariat.si nu a mai platit ratele,banca a pus un executor sa ne informeze ca va scoate la ... (vezi toată discuția)
Mostenire dani42ela dani42ela Am nevoie de un raspuns, va rog. Tatal meu a decedat in 2003. A lasat o casa in care locuieste mama mea. Eu, sora mea si fiul fratelui meu decedat, impreuna cu ... (vezi toată discuția)